Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Usynlig

Hey jeg er en pige på 9 år
 

Jeg føler mig usynlig. Fx idag leget nogle rundt op mig. Jeg tør ikke spørge op jeg må være med. Fordi jeg er bange før de inorer mig.
 

HVAD SKAL JEG GØRE??? Skal jeg spørge alligevel eller bare være alene eller spørge nogle andre???

 

Please help

Pige, 9 år
Svar fra andre

Børn

Jeg synes at du bare skal prøve at spørge dem. Men først så synes jeg du skal spørge hvad de leger for at være sikker på om du vil lege med dem. Og hvis det er noget som du ikke vil være med til, så bare find nogen andre og lege med. Og hvis de siger nej, så er det måske bare fordi de ikke et vant til at lege med dig. Hvis de siger nej, så bare tænk at det er dem der er noget galt med. Jo flere der er med i legen jo bedre er det jo.

  • Vingummi, 9 år

Hej! Jeg synes altså også at det er svært når man føler sig usynlig. Men, altså, jeg sprang ud i det! Altså de sagde faktisk ja. Men det var stadig svært… Men nu har jeg MEGA mange venner, selv om jeg synes det er svært. Nok om mig… Jeg synes at du skulle prøve at spørge dem, og vis de siger nej (forhåblig ikke) så kan du bare finde dig nogen andre at lege med, jeg er sikker på der i vært fald er en der vil lege med dig ????

  • Pizzaen, 10 år

Hey! Jeg syntes at du skulle prøve at snakke med dem og hvis de ignorer dig kan du prøve at lave en legeaftale med en ven/veninde i klassen så de skulle tage dig med. Du skal ikke være bange for at spørge…
Håber du finder ud af det?
-Me?

  • Me?, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat