Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Folk er sur på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven, jeg er sikker på at du ikke har gjordt noget for at sorge nogen. Nogen gange bliver man nød til ikke at tænke på hvad andre mener om en. Jeg har det selv svært lige nu, så du er ikke alene. Hved godt at det er svært, men prøv at give det lidt tid. Hvis de er rigtige vendinder vil de lytte til dig. Tro mig, alting skal nok blive helt fint igen. Kh lille mig

  • Cecilie, Pige, 14 år

Hej pige, jeg syntes du skylder den pige du har sagt noget om en kæmpe undskyldning.
Jeg syntes at det er rigtigt syndt for den pige du har sagt noget om, og jeg vil personligt gå hen og i sige undskyld hvis det var mig i dette tilfælde. Og det lyder rigtigt dumt af din veninde at sige det videre. Så hun skylder dig en undskylning.
Det ser ud til at være en rundkreds hvor alle skal sige undskylde. Men mest af alt er det syndt for pigen du har sagt/ Bagtalt noget om, så sørger for at sige undskyld så skal det nok løse sig selv.
heller lykke med det!

  • Anonym pige 17 år, Pige, 17 år

Hej,

Jeg kan godt se du er i en dum situation, det sker tit man kommer til at sige ting videre man ikke skal sige. I den situation skal man ligge sig flat ned, og give en undskyldning. Det er det eneste du kan gøre, og så må hun vælge om hun godtager den. Du skal regne med, at få noget modstand. Men husk du kun får det tilbage, som du selv har sagt. Livet går videre, og man kommer ud for mange af de situationer i livet.

  • Thea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat