Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Trio

Hej BørneTelefonen

Jeg har to beste veninder og vi er en trio

Men her lige før lagde min ene veninde

en video op på TikTok af mine to veninder

og altså ikke mig om sådan en trend

Og selvom jeg ikke burde

bliver jeg virkelig ked af ddt og bange for

de er mere besties med hinanden end med mig…

Håber i kan komme med nogle tips

Hilsen mig 13 år

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej:)
Det kan jeg godt forstå gør dig rigtig ked af det! Jeg har prøvet præcis det samme! Og nogle andre ting:(
Jeg har bare valgt at skære dem fra også prøve at finde nogle andre venner! Jeg lover dig at det skal nok blive godt igen!

  • Hende der hjælper, Pige, 14 år

Hej med dig.

Selvfølgelig skal du ikke skifte dine venner ud, du holder jo af dem og de holder af dig, sådan er
det at være venner.
I en trio vil den ene altid være i overskud, men det er ikke kun dig, jeg er helt sikker på at i allesammen har følt jer lidt udenfor, husk på det, det er svært at give alle lige meget opmærksomhed, og det vil skifte mellem jer hvem der følger sig udenfor.
Men bare husk hinanden på at i jo selvfølgelig holder lige meget af hinanden, og den ene er ikke betyder mere end den anden.

Du kan eventuelt snakke med din trio om det, jeg er sikker på det ikke har været meningen at sikre dig, og de har helt sikkert følt det samme hvis du spørger dem<3

Hel og lykke<3

  • N, Pige, 17 år

bro bare fordi de laver en video uden dig betyder det ikke at de hader dig de sytens sikkert at du vild sød og en god ven

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat