Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tips?

Hey!

Så, jeg har nogle venner, som jeg ikke er helt så tæt ved.

Jeg vil rigtigt gerne blive bedre venner med de her folk,

men ved ikke helt hvordan.

Så, en af dem har nogle fælles interesser med mig,

og den anden har ikke.

Derfor er det lidt tricky.

Har i nogle råd til hvordan jeg kan komme tættere på begge?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg syntes nødvendigvis at man skal bruge fælles interesser for at blive gode venner. Bare prøv snakke lidt med dem, måske invitere dem til at gå en tur. Eller måske lave noget spændene nyt mad sammen, det er altid sjovt!
🙂

  • A-, Pige, 14 år

Hej pige på 15 år

Mit råd er at du taler med dem, og så inviterer dem over, så kan i måske “lege” fortæl noget sjovt om jer selv, så kan i grine og have det sjovt sammen💖

Håber mit råd kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej pige på 15 år

Jeg har slev siddet i samme situation som dig. Jeg havde svært ved at spørge ind til andre og egentlig bare lytte. Efter et lille stykke tid tog jeg mig sammen og spurgte mere ind til dem. På den måde begyndte jeg at lære mere om dem, og automatisk vil de spørge dig om spørgsmål i samme genre. Så de også kommer til at lære dig bedre at kende.
Noget der gjorde at jeg blev bedre til at spørge ind til folk og virke mere åben, var faktisk ford jeg hørte en lydnog som hedder “How to win friends and influence people” den kan findes på mofibo.
Håber du kan bruge min hjælp<3

  • L, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat