Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Problemer med drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis det virker til han kan lide dig og ikke er for “fremad” (udtryk for at nogle virkelig prøver at score dig) så syntes jeg du skulle overveje det, han er jo ikke farlig og ville sikkert ikke bruge dig til noget i den alder i har, er selv den alder. Så hvis du har lyst til at være kærester med ham så burde du bare spørge ham om det. Men hvis du ville forblive hans ven skal i jo bare fortsætte med at hænge ud! Han virker som en der rigtig godt kan lide dig, og jeg er selv dreng. Er ikke lige særlig social med mit crush men hvis han ikke er en genert type kan han helt klart lide dig. Venlig hilsen, dreng 12 år

  • :-), Dreng, 12 år

Mange tak for hjælpen:-)

  • Pige, Pige, 12 år

Hvis du ikke føler dig romantisk tiltrukket af ham og gerne vil forblive venner så gør det klart for ham. Du skal ikke overveje at blive kærester med nogen fordi de gerne vil. Når man kun er 12 er det også rimelig sikkert at i slår op igen. De færreste møder deres udkårne i den alder. Så ny din barndom og hyg dig med dine venner. Pas på med at rode dig ud i kærlighed du ikke rigtig gider <,3

  • mis, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat