Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Splid

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey m8
Kan godt se du står i en svær position. Vi synes ikke at du skal give op på nogle af venskaberne. Vi synes, at du skal konfrontere din veninde, som skrev brevet. Måske kan du få dem til at snakke ud. Fortæl dem hvordan du har det, at du er træt af at stå i midten af det. Men du behøver jo heller ikke at være sammen med dem begge på samme tid. Hvis de ikke kan finde ud af det, må du jo bare være sammen med dem hver for sig. Men fortæl din veninde, at hun ikke skal skrive sådan noget til din veninde, at det også sårer dig. Så må du se om hun er villig til at stoppe for din skyld. Hvis hun ikke er det, er hun ikke det værd.

  • Anonymous, 14 år

Snak med hende. Hun er din ven, er hun ikke ? Held og lykke

  • Anonymous, 15 år

Hej pige jeg forstår fuldt ud at du ikke ved om du kan stole på hende. Men jeg syntes, at du skal snakke med hende, om hvorfor hun gjorde det. Jeg forstår dig virkelig godt at du ikke helt ved hvordan du har det med hende, men mit råd er at jeg syntes at hvis hun har en god forklaring så syntes jeg at du skal du skal prøve om du kan lade være med at lade det påvirke dig og måske tilvgive hende , jeg ved jo ikke hvad det er hun har skrevet. Jeg syntes virkelig du skal prøve at trøste hende din anden venninde. Jeg håber virkelig hun får det bedre

  • Hejsa, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat