Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove med drengevenner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13
Det kan godt være svært når man gerne ville sove med sine drenge venner jeg har altid haft mange drenge venner så min mor og far var det fin med at jeg sover med drenge så måske du først bare skulle spørge og se om hun siger ja og hvis hun ik gør så spørger hende hvorfor du er jo kun 13 det er jo ik for at du har lyst til alt det med sex og sådan endu i kan aftale regler som den anden pige skriver og se om det ville fungere

  • Anonym, 14 år

Jeg har også regler derhjemme. Jeg må ikke sove alene med en enkelt drengeven. Men jeg må gerne sove med fx en veninde og en drengeven eller med to drengevenner. Eller med flere endnu. Bare ikke alene sammen med en dreng. Tror ikke mine forældre har fantasi til at forestille sig at man kan have sex hvis man er flere end to sammen. Måske du kunne foreslå dine forældre sådan en ordning?

  • pigen Q, Pige, 14 år

Hejsa ❤️
Jeg kan godt forstå du vil sove med din ven. Du kan bare prøve at spørge om du må tage over til din ven bare en eftermiddag 🥰
Du kan også prøve og tage andre med vis det er at du ikke må alene?
Jeg håber at du får lov at være sammen med alle dine venner både piger og drenge ❤️

Håber mit råd hjalp dig 😘

Hilsen en pige på 12 år.

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat