Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove med drengevenner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Foreløbig har jeg ikke fået lov at sove hjemme hos en drengeven. Jeg må kun hjemme hos mig selv med de der regler så min mor kan kontrollere der ikke sker noget (altså fx at han piller).

  • M, Pige, 13 år

Okay
Tak for dine svar 💗

  • Anonym, Pige, 13 år

Hey. Jeg ville nok bare lade være med at tænke på hvad de andre siger, og bare invitere ham hjem. Vær sikker på at han er komfortabel og at du stoler på at han ikke gør noget du ikke vil have. Inviter ham hjem til dig hvis det gær din mor tryg. Hvis du ikke er sikker på om du har følelser for ham, ville jeg nok vente med at invitere ham hjem til du er sikker. Hvis du så finder ud af at du kan lide ham, så vær sikker på at han ved det og at han er komfortabel med at du har følelser for ham. Hvis du finder ud af at du ikke har følelser for ham, så vær sikker på at han ved det så du ikke hentyder til noget.
Kh F&E.

  • F&E, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat