Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Søde men kedelige venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har det på præcis samme måde.
Jeg er en 14 årig pige og har en masse søde venner.
Men alligevel kan jeg godt føle mig lidt alene.
Jeg føler mig meget mere moden end mine venner..
Jeg har prøvet at melde mig på sprogrejser og ting med de ældre børn.
Men føler mig alene, selvom jeg prøver at finde nogle nye venner.
Slet ikke fordi at mine venner er tarvelige eller noget i den stil!..
Jeg ved ikke helt hvilket råd jeg skal give dig, for synes at jeg står måske lidt samme sted som dig.
Men håber at min “historie” kunne bruges.
Nogle gange er det rart at vide at der er andre som har det på samme måde.

  • Anonym, Pige, 14 år

Kender det jeg er bare 12 år og går i 6 klasse mine venner er også kedelige og jeg er lidt ældre indeni jeg har nogen venner ligesom mig i 8 og 7 men meget få ig jeg syntes de er mega pinlige når jeg er sammen med dem fr 7/8 klasse og de kommer samme sted og de er bare underlige og barnlige

  • Freja, Pige, 12 år

Jeg har oplevet det samme, og det er nok mest fordi du er mere udviklede end dem. Men derfor er det vigtigt at prøve og finde nogle andre venner, forstå mig ret. Hvis de er nogle gode venner skal du selvfølgelig beholde dem. Men prøv at snakke med nogle andre måske fra din parallelklasse, anden skole eller måske noget du ikke engang kender. Måske vil du finde ud af de har samme interesser som dig, og derfra vil du ikke føle dig ensom.
men husk at holde fast i dine andre venner, der går nok ikke langtid før de også vil feste osv.

  • ANONYM, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat