Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Socialisere i fritiden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej digggg

Jeg tænker det at kunne være alene er et tegn på at du hviler i dig selv. Jeg ser det som at du ikke er afhængig af andre for at kunne være glad. Jeg tænker også at så længe du er i kontakt med dine venner regulert mister du dem nok ikke. Dog vil jeg også sige at det kan være virkelig rart med en form for kvalitetstid, så vil opfordre dig til at sprige ud i det. I bund og grund er det dit eget valg, og jeg er sikker på du nok skal finde en fin balance.

Hilsen Migggggg <33

  • Anonym, Pige, 16 år

hejsa<3

åh gud hvor er det en beskrivelse af mig du lavede der!

hele vejen igennem folkeskolen og min 10 klasse var det sjældent man så mig hænge ud med mine venner og veninder efter skole. Jeg ville bare hellere bare være sammen med mig selv, ikke være afhængig af andre og følge op på deres behov.

Omkring min 10 klasse ku jeg godt mærke det med at føle sig lidt udenfor. jeg valgte selv at starte med at hænge ud med minne venner og veninder hvis de nu skulle ud og shoppe eller til en fest eller noget, og ærligt nogengange fortryd jeg det, ville hellere ligge i min seng med en god film. Men jeg glad for jeg gjorde det. ingen siger du skal være sammen med nogen i flere timer. når du føler for at "dit sociale batteri er udkørt" så ta hjem.
'
find en god balance. du skal langt fra være sammen med nogen hver dag.
Jeg håber det kommer til at gå godt. held og lykke

  • ellie D., Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat