Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun min ven?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kunne spørger din ven om hende og din EX er blevet venner og hvorfor hun eller ham er ikke har sagt det.

håber du kunne bruge mit råd 🙂 <3

  • lover_girl :), Pige, 17 år

Det kan også være du overtænker lidt? Det gør jeg i hvert fald tit med sådan noget… Men ellers så spørg lidt henkastet, hvordan det kan være de er venner på Facebook?

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej forvirret pige
Jeg kan godt forstå din undring. Jeg ville selv synes at det ville være enormt mærkeligt, især hvis de ingen kontakt havde før og at de ligefrem også skulle hade hinanden. Jeg ville råde dig til at tage en snak med din ven og få på det rette hvorfor de er begyndt at snakke sammen EFTER i har slået op og hvad det handler om.

Håber det ikke er noget der kan gå udover dit og din vens venskab.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat