Brev

Sleepover m. dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det nærmest sørgeligt at høre at i ikke taler særligt meget sammen mere i forhold til hvad i gjorde før. Jeg burde dog sige at, af hvad jeg kan huske for seksualundervisningen, går drenge normalt i puberteten når de er ca. 13-14 år og derfor kan det have noget med hormoner at gøre?? Det kan måske også have det med at han måske kan lide at gøre?? Dette er dog ikke lige frem undskyldninger for at i ikke kan sove sammen. Jeg synes du skal begynde at være mere og mere sammen med ham før i begynder at sove sammen igen. Når du eller han føler sig mere tilpas(??) kan den ene spørge den anden. I kan også holde en større overnatning med andre hvis det er. Og det er ikke akavet at sove sammen, selv om man har forskellige køn og derfor er det ikke forkert.
Håber jeg kunne hjælpe lidt.
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej jeg syntes du skal prøve at holde kontakten med ham jeg er kun 11 år men kan måske hjælpe lidt prøv at holde kontakten med ham og spørg ham og han kan sove sammen når du er klar håber det hjalp bare lidt

  • Hej, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Gode råd om Venskaber

Gode råd om at sige fra overfor en ven

Alene og udenfor? Få flere råd om ensomhed

Føler du dig ensom og udenfor fællesskabet? Du er ikke den eneste. Alle kan føle sig ensomme engang i mellem, men hvis følelsen fylder meget i dit liv, er det vigtigt, der bliver gjort noget ved det.

Man kan godt være alene uden at føle sig ensom, og omvendt kan man godt have mange venner samtidigt med, at man føler sig ensom.

Hvis du føler dig ensom, kan det være, du har tanker som: Hvorfor er der ingen, der forstår mig? Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret?  Hvorfor har jeg ikke nogen BFF? Hvorfor er der aldrig nogen, der liker mine billeder eller skriver til mig? Hvordan får jeg gode venner? Hvorfor føler jeg mig ensom? Og hvordan kommer jeg ud af ensomheden?

Følelsen af ensomhed er aldrig din egen skyld, men der er heldigvis mange ting, du kan gøre selv. Læs mere om hvad ensomhed er, hvordan andre børn oplever det og få en masse råd!

Chat
Chat