Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sleepover m. dreng

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det nærmest sørgeligt at høre at i ikke taler særligt meget sammen mere i forhold til hvad i gjorde før. Jeg burde dog sige at, af hvad jeg kan huske for seksualundervisningen, går drenge normalt i puberteten når de er ca. 13-14 år og derfor kan det have noget med hormoner at gøre?? Det kan måske også have det med at han måske kan lide at gøre?? Dette er dog ikke lige frem undskyldninger for at i ikke kan sove sammen. Jeg synes du skal begynde at være mere og mere sammen med ham før i begynder at sove sammen igen. Når du eller han føler sig mere tilpas(??) kan den ene spørge den anden. I kan også holde en større overnatning med andre hvis det er. Og det er ikke akavet at sove sammen, selv om man har forskellige køn og derfor er det ikke forkert.
Håber jeg kunne hjælpe lidt.
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hej jeg syntes du skal prøve at holde kontakten med ham jeg er kun 11 år men kan måske hjælpe lidt prøv at holde kontakten med ham og spørg ham og han kan sove sammen når du er klar håber det hjalp bare lidt

  • Hej, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat