Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skole Psykolog

Jeg har fået af vide at jeg skal gå til skole psykolog

og er bange for hvad andre tænker om mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej😊
Jeg forstår godt du tænker på det og jeg har også selv gået til skolesykolog og var bange for hvad andre ville tænke!!
Men viste du godt at din klasse ik for det at vide, altså medmindre du gerne vil have det, det er nemlig ret så privat og er kun lærene, dig, dine forældre og skolesykoloen der ved det…..

Selvfølig kan det godt være at der er nogen der undre sig over det, men så synes jeg enten bare du skal sige “jeg skulle bare lige noget” eller også må du sige sandheden og så må de tænke hvad de vil😉 Håber det hjalp?!❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa
Der er overhovedet ikke pinligt at gå til skolepsykolog;) Det er helt normalt, og jeg synes bare det sejt at gøre det! Det er jo at tage hånd om sig selv

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej jeg snakker også med en skolepsykolog det var også lidt svært for mig men jeg gør det alligevel, fordi det altid er godt at snakke med nogle andre end dem man lige går og har omkring sig til dagligt, en tip fra mig af sig alt som i alt hvad det går dig på ikke hold noget tilbage så for du den bedste hjælp som overhovedet mugeligt.

  • Kaya, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat