Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg tage BFF med til min konfirmation?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære konfirmant-pige
Hvis du rigtig gerne vil have hende med, og det lyder det som om, synes jeg helt klart du skal kæmpe for at hun kommer med.
Jeg blev ikke konfirmeret, men holdt en fest og der var det også kun min familie og så min bedste veninde. Så hvis du synes det er endnu sværere at overbevise dine forældre om at hendes familie også skal med behøver du ikke at invitere dem. Medmindre du selvfølgelig meget gerne vil have dem med😊

Jeg tror ikke du vil komme til at fortryde at have hende med, og hun vil helt sikkert være rigtig glad for at være med til at fejre dig. Fortæl dine forældre hvor glad det vil gøre sig hvis hun kommer med. De vil jo gerne give dig den bedste dag, du kan ønske dig.
Håber du finder ud af det❤️

  • Anonym, Pige, 14 år

prøv at snak med dine forældre om det og bare tænk at det er din konfimation og de ikke skal bestemme hvem du skal have med

  • en dreng, Dreng, 13 år

snak med dine forældre

  • emil, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat