Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg droppe dem?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Lyder super nederen! Har selv prøvet noget lignende, og det er virkelig aldrig rart. Jeg vil helt klart sige at du skal tage lidt afstand til dem. Det lyder ikke som om du har lyst til at gøre de ting der, og heller ikke som om de respekterer dig. Hvis de oprigtigt gerne ville være sammen med dig, ville de ikke svine dig til som du siger. Lyder for mig som om du forttjener lidt bedre, så måske du skulle prøve at kigge lidt efter nogle andre at snakke med?

  • Anonym, Pige, 16 år

hey, så din lille tekst, har selv prøvet det da jeg var på din alder, det er noget være møg, som man endelig bare vil ud af, det jeg gjorde var at tage lidt afstand til mine venner, da jeg selv er meget imod det, ellers må du jo prøve at snakke med dem, eller deres forældre, så det er ikke sker noget dumt, som de vil fortyde
knus C

  • cille, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat