Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvilken sport?!

Hey B

Jeg har et problem.

Jeg vil rigtig gerne gå til en sport!

Men ved ikk hvilken.

Tænkte lidt fodbold, håndbold,

Dans, Rytme gymnastik eller Rope skipping.

Men ved ikke!

Hjælp migg🙏🏻🫶🏻

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.
Du kunne jo prøve at vælge 3 forskellige sportsgrene ud og så tage prøvetimer for at finde ud af hvad du vil. Jeg går selv til håndbold og det kan helt sikkert anbefales, men gør bare det som DU synes.
Knus miiiigg💗💗💗

  • Miiiigg💗💗💗, Pige, 12 år

Prøv en udlukkes metode hvis du er vild med bolde, så fra vælg ridning, hvis du ikke kan lide ting hvor man er vældig så fravælg karate, judo og alle de der.
Prøvetimer kan klart anbefales, og husk også at give ting en chance hvis du syntes det var okay.
Håber du kunne bruge mit råd

P.S. Ridning er ihvertfald awsome

  • Den awsomeste af alle, Pige, 14 år

Hey smukke. Synes det er virkelig sejt at du gerne vil gå til noget sport. Prøv måske at lav en “for” og “imod” ved hver sportsgren for at se hvilken der ville være bedst for dig eller også bare mærk rigtig godt efter i maven. Plus der er jo ik nogen der siger at år du er startet til fx fodbold at du ik kan stoppe og finde noget andet. Så bare prøv dem alle sammen af hvis du følger det er det bedste for dig

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat