Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Massere hinanden?

Mig og min veninde dyrker rigtig meget sport

og går tit rundt med ømme muskler.

Vi har snakket lidt om evt. og massere hinanden

men det er forløbig blevet ved snakken.

Jeg vil faktisk gerne men er også lidt i tvivl.

Er det i orden når man er veninder?

Nogen af jer der har prøvet at massere veninder?

Er det en god ide?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

ja mig og mine veninder sidder noglegane i sådan at et massage tog og skiftes til at massage hinanden jeg ser også tit 8 sidder op a hinanden og massage øs

  • Anna, Dreng, 19 år

Ja, det kan bestemt være en god ide, bare man får det snakket godt igennem på forhånd. Jeg spiller meget fodbold og har også af og til ømme muskler. Havde en veninde til fodbold og vi snakkede om at massere hinanden. Nu er det jo meget lægge men også lår og baller at man er øm så vi skulle jo lige afklare hinandens grænser på forhånd og hvor langt vi skulle gå. Vi masserede tit hinanden men nu spiller hun desværre ikke for tiden pga dårligt knæ men har tænkt på evt. at spørge en anden. Men snak om det og find jeres grænser og hvor langt i vil gå, så kan det være en fin ide.

  • Tina O, Pige, 16 år

Hejsa
Selvfølgelig er det i orden. I kan gøre hvad i har lyst til, det er der ingen der skal sætte grænser for.
Det er mere vigtigt at det er ok med jer begge to.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat