Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig nogens valg

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg vil lige starte med at sige, at du på ingen måde er alene. Jeg kan bestemt godt relatere til den situation, du står i. Jeg har virkelig selv været der. Hvis jeg skulle give et råd, ville det være, at jeg synes, du burde overveje, hvilken type du har lyst til at være. Vil du være den der fest type, der løber rundt til fester og har 2 uger lange forhold med drenge, der bare ikke holder, eller vil du være den type, der måske ikke står lige så meget frem, når man ser det indefra som vi jo gør, der er søde, rare, ambitiøse og generelt godt kørende. Jeg har efter 2 år af det helvede du står i valgt at finde mig nogle venner, der er sådan, og det har vist sig at være det helt rigtige for mig. Nu har jeg nogle venner for livet, og vi behøver ikke fester for at bevare venskabet, få kærester osv. det gode kommer til dig, hvis du selv udstråler det gode. Og det skal helt sikkert nok ændre sig, det er jeg helt sikker på. Der er jo et låg til enhver gryde! 😀
Håber jeg kunne hjælpe!

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej

Jeg er næsten helt i samme position som dig!

Her efter sommerferien skal jeg også i 9.klasse og her føler jeg at mange af pigerne i klassen allerede går mere op i fester, drenge, kærester og druk! Jeg vil personligt selv gerne have en Kæreste fordi jeg ikke føler at mine venner forstår mig (fordi mine venner ikke er sådan nogle typer som går op i sådanne nogle ting) derfor føler jeg at hvis jeg har en kæreste vil det være nemmere at være sammen med ham istedet for at være alene hjemme på mit værelse, da jeg også oplever at det er mig som skal tage intiativet til at være sammen, hvilket heller ikke er fedt.

Efter 9’ende skal jeg på efterskole og jeg kan ikke vente fordi jeg trænger til noget nyt og anderledes.

Jeg håber at du finder nogle venner som faktisk viser intiativ og som ikke bare kommer med en dårlig undskyldning hver gang<3

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat