Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvor kan man finde nye venner?

Hej BT.

Jeg kunne sygt godt tænke mig nogle flere venner

uden for skolen, både drenge og piger.

Så jeg tænkte på om der er nogle klubber, steder eller noget andet

man kunne være med i for at møde nye mennesker i jævnalderen.

Jeg vil i hvertfald mega gerne møde andre mennesker

end dem i skolen og evt komme i et forhold,

men findes der nogle steder man kan finde det?

Hvis det kan hjælpe bor jeg i X kommune

så hvis der er nogen som kender nogle steder

eller har erfaring med at møde nye mennesker så skriv gerne.

På forhånd tak😊

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hva med ungdomskole?Ved ikke om du har fået det tilbudt det endu eller så er der måske en fritidsklub i nærheden af dig.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hvis det går helt galt, kan du prøve “Ventilen”.

  • Anonym

der er noget der hedder klub det hvor unge kommer, eller snak med nogen om nogen kan starte en klub, måske ens forældre først, det ville vær en god ide

  • si, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat