Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min hest

Hej jeg går til ridning

og min hest hedder x

den er virklig sød

jeg elsker den ville godt ride

og være sammen med den nøget mere

har prøvet at spørge

om jeg må gå 2 gange om ugen

maven de sarge nej

Please hjælp savner hende

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej.
jeg ridder ik selv men min bf ridder. hun siger at man godt bare kan gå hen i stalden være dag og nogle gange ride på den eller bare sige hej og give den mad. jeg er hundepasser og ville også gerne være sammen med den være dag men må ikke så nu aftaler jeg med ejeren om jeg må komme noget mere. håber det bliver et ja og prøv bare og spørge din riddetræner om du må?(glemmer og sættte ,,,,,,,,)

hilsen me

  • Klara, Pige, 12 år

Hej.
Jeg rider også selv.
Nu skriver du at det er “din egen hest” men jeg går ud fra at det er en part eller rideskolehest, ellers vil du nok ikke skulle spørge.
Jeg forstår godt at det er svært når man også gerne vil ride hele tiden! Kender det godt selv. Men du må også huske at respektere at det er et levende dyr og der nok er en grund til at du ikke må.
Husk altid at sæt hesten før dig selv og måske spørge hvorfor du ikke må. Det er også dyrt at ride jo så det må du også huske

  • Vandmelon, Pige, 14 år

Du kan spørge om du må komme hen bara og strigle den og være sammen med den hvis du må for den ridelære

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat