Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Putter med bedsteven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jaah den er lidt lakrids. I den alder begynder det det jo at være meget spændende at putte med folk og holde i hånden og alt det der. Så jeg kan 100% godt se man har lyst til det.
Hvis det er fino med hans kæreste at I putter og holder i hånd, så er det fint.
Nogle gange går det jo lidt romance i den, når man putter og holder i hånd, men det behøves der ikke. Jeg synes det lyder rart og hyggeligt, så håber det lykkes.

  • Dreng, Dreng, 23 år

Jeg tror egentlig det er meget normalt at lægge og putte. Mig og min fætter som også er min bedste ven, lægger også tit og putter når vi sover sammen. Altså klør hindanden lidt på ryggen og krammer lidt og så noget. Og det ved min kæreste godt og han har ikke noget problem med det. Han synes bare det er godt at mig og min fætter er så tætte.

Men husk nu ikke at gør noget bag hans kærestes ryg, for man kan nemt blive ked af så noget hvis man ikke ved det. Det lyder rigtig dejlig og hyggeligt at i putter og det er ikke forkert så længe hans kæreste er ok med det.

Håber jeg var til hjælp for dig❤️

  • F., Pige, 14 år

Det gælder i alt fald om at stoppe mens tid er hvis man føler det er ved at gå for langt. Jeg har selv en kæreste og jeg har har en god ven der også har en kæreste. Mig og min gode ven lå engang og flød på min seng og så serie. På et tidspunkt kom vi til og ligge i ske og det var bare vildt hygligt og jeg pressede røven ind mod ham. Jeg ku mærke han fik jern på og jeg blev våd og mine bukser var næsten på vej ned da det så lykkes os at rive os fri af hinanden og komme op og stå. Vi fortrød begge to og vidste at det havde været megatæt på at gå galt og vi ku være blevet utro. Jeg synes det er fint du hygger med din ven, men pas på – mærk godt efter, for lige pludselig kan man blive liderlig!

  • no name, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat