Brev

Popularitet og drenge

Hey der

Jeg er en helt normal 7. klasses pige,

der går i en ellers normalt klasse.

Jeg har over den seneste tid lagt mærke til,

at mange af pigerne og drengene fra min klasse skriver sammen

på de sociale medier.

Sådan daglig, ikke på en flirtende måde, men på en venskabelig måde

og hvor de ellers bare sidder og joker.

Jeg synes, at jeg er et langt skridt bagud på det sociale niveau generalt.

Det er også temmelig tydeligt, at jeg ikke er en af de populære.

De drenge som skriver med piger,

siger ikke engang ja til mine venneanmodninger på sociale medier.

Jeg er jo ingenting i min klasse.

En af pigerne fra min klasse skriver så også med en dreng fra en anden skole.

Hun har altså en flirt.

Mine spørgsmål er egentlig bare;

Hvordan bliver jeg populær, og vigtigst af alt;

Hvordan får jeg en flirt/Begynder at skrive med en dreng?

Kærlig Hilsen

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Det kan være helt vildt svært, at have det som du har det. Jeg har stået i præcis samme situation som dig. Det er vigtigt, at du ved det ikke er vigtigt, at være populær og have en flirt. Det kan være lidt svært, at forstå lige nu, men tro mig du vil indse det.
Hvis det går dig så meget på, så ville jeg prøve at snakke med nogle af de “populære” piger. Det kan være svært for dem at vide, hvordan du har det. Tror slet ikke at de har noget imod dig, og de er bare almindelige mennesker, ikke farlige at gå hen og snakke med.
<3

  • Pige, Pige, 16 år

Hej pige på 13 år:)
Jeg er selv temlig popurlær og skriver ofte med drenge/flirts jeg kan da godt give dig et par tips. Okay først skal du nok prøve at snakke mere med dem fra din klasse da det virker til du ikke er så meget en del af fællesskabet. Du kan evt. invetere din klasse til noget hygge som du står for, så de kan åbne øjnene op for dig for jeg er sikker på at du har masser at byde på. Add drenge der bliver tagget i billeder osv. hvis bare der er et par stykker der tilføjer der på fx. snap skal du gøre et godt indtryk på dem så de snakker godt om dig til de andre drenge. Det er også vigtigt at hvis du skriver/snakker med en dreng skal du ikke virke FOR interesseret i ham. Det gør dig kedelig og de får for meget selvtillid. Men også husk ikke at være tør når du snakker med dem, de skal have en grund til at snakke med dig og ikke de andre piger. Du kan også snakke med de andre piger (hvis de er søde nok) så du bliver en del af det de har med drengne. Hvis du har en sød veninde ude for skolen kan du også spørger hende om drenges snap.
Håber det hjælper og du snart får en flirt;) <3

  • Emilie, Pige, 16 år

hej jeg er også en pige i 7 klasse, jeg forstår dig fuldt ud, jeg stod i lidt det samme sidste år, altså det der med at være populær kan være så svært at blive, men de venner du har nu HOLD FAST I DEM de kan betyde alt. jeg har fundet ud af at det ikke var så fedt igen at være en del af de “populære” det er faktisk stressende virkelig, der så mangle ting man skal deltage i, for hvis du misser noget, sker der noget som de sikkert vil snakke en hel del om og så kan du ikke være med. Tro mig det kan nogle gange være federe slet ikke at være så populær:)

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat