Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Piger hjælp mig

Hej

jeg er en dreng på 12 som er meget moden.

Jeg går på en specialskole

hvor jeg ikke er venner med nogen i klassen.

Alle mine venner kender jeg fra fritidsaktivitet

og er ofte 14år og opefter.

Jeg vil gerne have fler veninder

men hvordan er en god måde

at komme i kontakt med piger på

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hejjjj! Nu er det jo bare lile mig men jeg ville gerne hjælpe aligevel. alser piger kan godt lide hvis måske man ikke altid spiller så smart, men mere er sig selv:) bare et tip kh miggg!

  • Anonym, pige 10, Pige, 10 år

Hej dreng på 12 år
Du skal være dig selv, men ikke for creepy. Ikke noget med at smile hele tiden folk, men lade en naturlig samtale komme frem.
Husk du sjovere end gennemsnittet
¨Kh anonym

  • Anonym, 10 år

Kære dreng på 12 år

Jeg kan godt forstå du gerne vil have flere veninder. Mit bedste råd til dig er bare at være sød, nærværende og snaksalig. Spørg ind til dem, og smil til dem. Så skal det nok komme. Held og lykke med det.

  • m, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat