Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Irriterende klæbende pige :(

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyyy
Det HELT sammen skete for mig sidste år da jeg sku i 6.klasse. Vi blev delt op, og jeg endte i klasse med præcis den person jeg håbede på ikke at komme sammen med. Jeg er ligesom i en vennegruppe og hun prøvede konstant at være med. Men hun sagde nogle ret grimme ting om os. Vi prøvede sådan at sende de der signaler om at vi ikke ville være sammen, men det hjalp ik! Så til sidst valgte vi at sige det til hende og det hjalp rigtig meget! Så min ide til dig er at give X en chance først, og hvis X bliver ved så fortæl hvordan du føler.

  • L, Pige, 13 år

Jeg prøvede også det helt samme sidste år, så jeg mistænker faktisk lidt, at vi alle sammen går på samme skole…
Vis hende så meget kærlighed, som du formår at mønstre i dit hjerte.
Tilgiv hende for alle hendes fejl og bær over med al hendes irritabelhed.
Jeg lover dig: Din løn bliver stor.

  • Anonym

Hej❤️
Hvis nogen klæber sig meget, kan det være de er ensomme, men jeg kan godt forstå det er irriterende at være sammen med hende, når hun er tarvelig. I stedet for at sige at du ikke vil være sammen med hende, så fortæl hende at det går dig på når hun snakker så grimt. Så kan det være at hun måske stopper. Idk… 🤷🏼‍♀️
God bedring❤️

  • V, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat