Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

På toilet

Det er jo hyggeligt at følges med en veninde på toilet i skolen.

Men jeg blir nysgerrig på om forholdet er så godt i jeres klasse

at man kan gå med hvilken som helst veninde?

Eller er det bare udvalgte veninder man er på toliet med?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg vil selv have det bedst med dem jeg er tættest med og føler mig tryg ved men det er jo fra person til person hvad man helst vil

  • E, Pige, 14 år

Ja, jeg synes også det kan være hyggeligt at gå på toilettet med venner. Gør det ofte med mine tætte venner, men ikke i skolen. I skolen har jeg kun få tætte venner, og så er toiletterne små og klamme. Så ikke i skolen, nej, men uden for skolen ja da.

  • 🚻, Pige, 14 år

Vi har heldigvis fået nye toiletter på skolen. De er noget mere indbydende end de gamle klamme. Pigerne i klassen går tit på toilet sammen, men alle går ikke med alle. Jeg har tre gode veninder som jeg sagtens kan tisse med. Men skal jeg lave stort er det kun min hjerteveninde der er med. Det er meget intimt synes jeg og derfor vil jeg kun have min allerbedste veninde med som jeg stoler blindt på og kan dele alt med. Ja og omvendt.

  • anonym pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat