Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Online venner og veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Måske du skule lade vær at snakke om dine online venner med din andre venner. Ellers så kan du prøve at forklare dem hvordan det forgår. Jeg er sikker på at de bare lige skal vende sig til det.(:

  • En der gerne vil hjælpe, Pige, 13 år

Hej
Jeg forstår virkelig godt dit “issue”. Jeg er selv 13 og faktisk har jeg også nogle online venner dog danske. Jeg tænker at du skal beholde dine online venner fordi at bare fordi at dine andre venner ikke bryder sig om det kan det sagtens være fint for dig!!! Måske skal du bare tale lidt mindre om dine online venner foran dine andre venner, dem skal du også beholde… hvis du ikke beholder dem kan du ende op med at være ensom og trust me det er ik rart.
Håber du kunne bruge dette til noget♥️

  • Pigen der prøver, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat