Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit venskab med to piger er måske ved at gå i splid

hej alle sammen.

Min to bedste venner

er ved at gå fra mig.

Jeg ved ikke hvad skal gøre for

ville gerne være sammen med dem

men være gang jeg er sammen med dem

så går det galdt og vi bliver sure på hindanden.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig
Har haft det på samme måde som dig!
Desværre gik mit venskab væk! Men det skal ikke se for dig også!
Tips:
Du kan invitere dem hjem og sove hos dig selv! Og hvis dem hvor sjovt det endelig er at være sammen!
Gør noget i alle 3 synes er sjovt! Og hvis i ikke kan komme i tanke om noget kan i skrive nogle sedler ned af de ting i gerne selv ville også trakke dem også skal man lave den ting i fx 30 min også en ny ting på dem måde kommer i lidt omkring og opdager at i faktisk har det nogenlunde sjovt sammen❤️
Hvis mine ideer eller dine ejen ideer eller andre folks ideer ikke virker… så er jeg måske desværre nød til at sige at du ikke rigtig kan gøre så meget! Du kommer til at mærke at dine gode veninder bliver venner med nogle andre også kommer du lidt i baggrunden! Det er trist men desværre er livet sådan for alle❤️❤️❤️❤️
Kh mig!
PS VÆR DIG SELV❤️❤️❤️

  • Pigen der ville hjælpe, Pige, 13 år

Det er vigtigt at du forbliver den person du er lige meget hvad – ellers kan det være, at du misser ud på andre nye venner eller har sværere ved at vedligeholde andre venskaber!

  • Anonym, Dreng, 15 år

Halløj!
Det er så vigtigt at du ikke ændrer på dig selv. Hvis de ikke kan lide dig for den du er, så er du for god til dem. Men heyyyy prøv at invitere til at i laver et eller andet i alle sammen synes er fedt. Husk, det er ikke din skyld, hvis de ikke gider at være venner♥️ Held og lykke!!!

  • Biseksuel…, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat