Brev

Fest

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Det er helt normalt at føle sig kedelig eller alene nogle gange. Her er et par ideer til, hvordan du kan gøre tingene lidt mere interessante:

Prøv at starte samtaler med dine klassekammerater. Måske kan du spørge dem om deres interesser eller hobbyer.

Overvej at invitere nogle af dine klassekammerater til at lave noget sjovt sammen. Det kan være noget så simpelt som at se en film, gå en tur eller lave noget kreativt.

Hvis du er komfortabel med det, kan du også snakke med dine veninder om det. Måske kan de hjælpe dig med at blive mere involveret i sociale aktiviteter.

Husk, det er vigtigt at gøre ting, der gør dig glad. Du behøver ikke at feste for at have det sjovt eller være populær. Gør hvad der føles rigtigt for dig!

Håber mit eller nogle andres svar kan hjælpe dig!

  • Sky, Dreng, 16 år

hej

hvis du gerne vil være med til en fest kan du måske selv holde en.

PS hvis det hjælper så sig det til hele klassen

  • din hjælper, Dreng, 13 år

du kan fx. spørge om du kunne prøve at komme med til nogen af de personers fester hvis ikke kan du holde en lille fest med dine veninder og måske nogen familie medlemmer.

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat