Brev

Mistet mine venner og jeg er alene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt se du står i en dårlig situation, og det er heller ikke sødt gjort af de andre piger. Efter min mening ville det bedte helt klart være at prøve at holde afstand fra dem, og finde nogle andre og gå med.

  • Pige på 13, som har haft samme problem, Pige, 13 år

Jeg har ikke prøvet at blive “afvist” af en hel gruppe, men jeg havde engang en bedste veninde, der udskiftede mig. Jeg begyndte at være mere sammen med drengene derefter.
Søg over til drengene hvis der ikke er nogle af de andre piger der er venlige. Drenge er sq godt selvskab.

  • :), Pige, 13 år

Jeg trives godt med drenge af samme grund. De har slet ikke samme måde at dømme andre på. Jeg føler jeg har frihed til at være mig selv med drenge, for de dømmer ikke nogen. Nogle gange kan de godt være lidt hårde, men det er bare for sjov. Så ved alle at man bare joker lidt med hinanden og ingen bliver sure. Du skulle prøve det 😉

  • Bodil, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat