Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mister min bedste ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej min ven💕
Har haft det på næsten samme måde. Det er self ikke i orden det hun har gjort, det gør rigtig ondt og man har bare lyst til at græde 24/7. Men det er self ikke løsningen .lige nu ignorere min bedste veninde mig.. og nogle gange råber jeg inde i mig selv “BEDST FAKE FRIEND” fordi hun bare har været rigtig led mod mig. Jeg har din ryg min pige<3 alle der ude i verden er ikke så søde som vi tror. Hende TT burde da også selv gøre noget for at være sammen med dig? Min “Bedste veninde” gjorde meget det samme. Lige nu hvor skriver dette brev, sidder hun på McDonald’s med min andre veninder uden og have inviteret mig. Måske burde du tale med dine forældre om det, eller snakke med TT eller Din bff?🙃Kh Anonym

  • Anonym, Pige, 11 år

Hejsa. Sejt at du skriver om det. Kan godt forstå at du er forvirret, og irriteret og måske også lidt ked af det, på grund af det. Jeg kan først og fremmest give dig et råd med, at det ville være en god ide hvis du ikke tænkte så meget over det. Jeg kan godt forstå at det kan være svært, men det ville gøre god gavn. F.eks skrev du, at du kiggede på snap kortet, og sagde at du kunne se at de var sammen. Det var self ikke noget du havde lyst til at se, men hvis du ikke havde set det, ville du ikke havde været ked af det, og så ville det heller ikke ha ødelagt din danse træning. Hvis det er, så kan du prøve at konfrontere din veninde, og spørge hende, hey, jeg føler lidt jeg har mistet dig, hvad er det der sker?

Men jeg ville råde dig til at sige “pyt” selvom det godt kan være hårdt. For man kan ikke kontrollere hvem ens venner må være sammen med, og hvem de ikke må være sammen med. Men jeg synes du har håndteret situationen super godt, og jeg ønsker dig al held og lykke, med dit venskab.

Virtuelle knus fra S.

  • Rocklover, Pige, 15 år

Heej.
Min ”bedste veninde” gjorde det samme tidligere på året. Jeg blev simpelthen så ked, sur og skuffet på samme tid. Så jeg valgte at stoppe med at være sammen med hende, og fandt nogle andre i stedet. Det er måske ikke den rigtige ting at gøre for dig, men i min situation havde hun løjet utallige gange. Men der er ihvertfald den mulighed. Du kan også skrive/sige til hende, at du slet ikke finder dig i, at hun lyver. Og at hun skal vide, at du sagtens kan finde andre at være sammen med. Så mister hun måske den føelse af, at hun kan være led over for dig. Men kun gør det, hvis det er sket flere gange. Det kan jo ha’ været en misforståelse 🙂
Håber du får det løst! Knus.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat