Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mister jeg hende?

Hej! Jeg er en pige på 14.

Jeg har en bedste veninde hun har fået en kæreste.

Føler virkelig hun vælger ham frem for mig og bare ghoster mig utroligt meget.

Jeg skulle have været sammen med hende i dag,

men pludselig skulle hun være med ham.

Jeg er bange for hun altid vil vælge ham frem for mig, og jeg føler mig glemt.

Hvad burde jeg gøre?

Tak for din tid!

-Pige på 14

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Kære pige jeg kan godt se at du står i en hård situation😔.. Men jeg synes da at du skal prøve at f.eks. at invitere hende hjem til dig hvor i måske kunne spise sammen eller bare tage en rigtig veninde tur! Hun er jo i vert fald totalt ond hvis hun ikke ville det🙃 det lyder som om at du er en sød pige!
Noget vigtigt er at huske at have selvtillid. 💖

Held og lykke

  • Anonym, Pige, 11 år

Hey!

Husk veninder har man foreviget hvis man passer på og kærester kommer og går.

Hvis jeg var dig ville jeg sige det til hende hvordan jeg har det, og måske prøve at være sammen alle tre.

Håber jeg kan hjælpe KH Nope!🔥

  • Nope!🔥, Pige, 11 år

Jeg syntes har selv haft det sådan skriv til hende! Jeg lover det hjælper det gjorder det med mig skriv hendes navn også skriv at jeg mener det her og det ikke er sjovt og det mine føelser for det hjælper lover! Har selv gjort det! Lover!

  • Pige 13 år, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat