Brev

Mistede en af mine bedste venner HJÆLP!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan godt se at det er et problem! Jeg syndes at du skal prøve mere og mere at komme i kontakt med ham og vise ham hvorfor at han skal savne dig. Til sidst kan det være at han har skiftet mening.. :)?

  • 🦐🦐🦐, Pige, 13 år

Hej pige på 14 år. Det er helt ligemeget om det er et lille eller et stort problem, hvis det er noget, som går dig på. Jeg synes det er sejt, at du skriver herind, og jeg vil meget gerne prøve at hjælpe dig 🙂

Jeg synes, du skal snakke med ham ansigt til ansigt, og fortælle ham hvad og hvordan du føler. Det kan være rigtig svært, men efter vil du have det meget bedre. Angående det med sms’en, kan det også være, fordi at han ikke ved hvad han skal svare, fordi det måske er lidt hårdt for ham lige nu. Selvom det viser sig, at han måske ikke kan lide dig, kan i stadig bevare jeres venskab.

Så mit råd er: tal til ham, når i er alene, ansigt til ansigt, og bare få sagt det hele 🙂

Håber du kan bruge det og held og lykke!

B.h. pigen

  • anonym, Pige, 14 år

hejsaaaaaaaaaaaaaa
du kan bare lægge an på ham for at få hans opmerksomhed💙
Du skal snak med ham og sige til ham du savne ham

  • Anonym, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat