Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venner sender sedler rundt

Hej jeg er en pige der går i 7 klasse.

En dag sad jeg i sidste time

sammen med mine venner

og lavede opgaver

da de lige pludselig begynder

at sende sedler rundt til hinanden.

Jeg er bange for

at det har noget med mig at gøre

og at jeg så ikke har nogen venner mere.

Hjælp mig hvis i kan 😔

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej…
Vis dine venner sender de der sedler rundt, er det enten fordi de keder sig eller de leger noget.
Hvis nu der skulle stå noget på dem om dig – skal du bare tænke at det er åndsvagt at de har brug for at sende de der “dumme” sedler.

du skal ikke tage de seriøst.

med venlig hilsen en pige på 12 år fra Aalborg

  • Pige på 12 år, Pige, 12 år

jeg har haft samme føelse men efter skol spute vad det var der stod og jeg så sedlen og den var bare tenger og sår nogen følser får man tit ved sår dan noge lejligeheder og vi det sår var ondt sår inorer dem og find nye venner

  • 11 år pige som har haft samme poblim, Pige, 11 år

Hej….

Jeg har haft det på præcis samme måde som jeg tog en snak med mine veninder om det og de begyndte bare grine og sige at det aldrig har været noget med mig og gøre, man keder sig vel altid i timerne
Gode venner vil aldrig skrive om dig

så prøv at tage en snak med dem.
Håber du kan bruge mit råd<3

  • Kristensen, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat