Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venner er ved at gå fra mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

føler det samme fx bliver jeg mobbet af selv mine egene venner .. måske ville det hjælpe at sige fra og sige det til en voksen på din skole eller forældre og se om der sker en forskel..hvis der ik gør det så måskre ville det hjælpe

  • liv, Pige, 13 år

De lyder sgu ikke som gode venner, hvis de vælger ham til fordel for dig! Du fortjener bedre! Jeg ved at det ikke er nemt at finde nye venner, og jeg har selv stået i samme situation, men jeg synes sgu ikke rigtig de kan være det bekendt. Enten syntes jeg, at du skal tage en snak med en af dine andre venner, og fortælle ham/hende at du er ked af din ven, og bange for at være alene, og hvis de er ligeglade, kan jeg ikke sige så meget andet end at du er bedre alene end sammen med en bunke røvhuller!:)

  • Alb, Pige, 14 år

Find nogle andre venner ,der er bedre fordi du er for god til dem;)

  • Kurt, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat