Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde er “Selvglad”

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde❤️
Har haft så en slags veninde og forstå dig fuldstændig
Og har nogen tips

Du kan måske prøve at sige hvor der ikke er andre til stede at du føler hun måske er lidt for selvglad eller gør dig ked.
Helst ikke med for mange personer ved siden af hun skal jo heller ikke blive stemt ned.
Vis hun bliver sur giv hende lidt tid

Du kan også prøve at få nogen flere venner? Nu ved jeg jo ikke om du allerede har det men prøv at være mere sammen med dem vis hun så bliver Sur eller spørg ind til det så sig hvad du føler.

Måske lyder det her ondt men nogen gange er det også nød til at blive sagt på en hård måde vis hun nu bliver sur over karakterer “ved du hvad prøv lige at være lidt mere moden jeg er altså blevet træt af at du skal blive så sur på mig over det” jeg ved godt det kan lyde lidt hårdt men det hjalp for mig

Og helt ærligt vis hun kun tænker på sig selv og gør dig ked af det så syntes jeg du skal finde dig en bedre ven. Jeg ved det kan være svært at droppe hende også fordi i har kendt hinanden så lang tid men en rigtig ven tænker også på den anden. Og måske er i vokset væk fra hinanden? Håber det kunne hjælpe❤️

  • A, Pige, 14 år

Hej har selv prøvet noget der hen af og jeg prøvet og finde nogle andre venner fordi hvis hun ikke gider og lytte på dig nok så synes jeg ikke hun er en god nok ven ved godt der dejlige pige over mig har prøvet og hjælpe og ved os godt mit ikke hjælper men prøv og tage en snak med hende måske og høre hvis hun måske kunne skrue lidt ned eller så droppe hende ved det kan være svært ved det er noget andet men er os først lige kommet over min ex efter 1 månded

  • ANO, Dreng, 14 år

Hvis du ville give slip på hinde uden du rigtigt mærker til det så prøv at være sammen med nogle andre ♥️har selv prøvet det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat