Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min veninde er jaloux på mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis ingen af veninderne har noget med ham, som i begynder at snakke, så burde de respektere at du synes at han er interessant. Jeg synes du skal snakke med pige 2 om, hvorfor det er du ikke må snakke med ham.

Håber det bedste for jer alle <3

  • Mussi, Pige, 14 år

Okay hør her.
Hvis dine veninder er rigtige veninder burde de være glade på dine vejen over at du får nye venner! Du har lov til at være sammen med ham hvis det er det du føler for. Sig til pige 2 at i ikk har noget, og i bare er rigtig gode venner, og at man godt kan være venner med en dreng, uden der overhovedet behøves at være noget i den. Hvis hun så bliver ved med at være træls så sig “du skal Slet ikk blande dig i hvem jeg er venner med, jeg har det godt med ham her, og han gør mig glad, og lige nu gør du mig ikk glad, fordi du hele tiden skal kommentere og blande dig. Fat jeg ikk kan lide ham, og hvis jeg kunne lide ham har du ikk grund til at være sur, jeg ked af det men jeg kan ikk styre mine følelser, men hør jeg kan ikk lide ham, så lad vær med at opfør som en egoistisk en, for det der ingen grund til” eller noget i den stil, kom bare nogle ideer! Men held og Lykke🌹

  • Anonym, Pige, 14 år

Syns 100p du skal blive ved med at være sammen med ham for han virker jo ret Nice, og tag lige en snak med veninde 2 om ham og hvad hendes problem egentlig er og at du synes hun er irriterende. Men hvis hun bliver ved så bare lad vær med at være sammen med hende for det fortjener du ikke. Desuden er de jo os hendes egen skyld

  • :), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat