Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde er ikke sød mere

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

syntes du skulle prøve at snakke med hende om det måske er hun slet ikke klar over det eller også er der en grund til at hun gør det hvilket alligevel ikke gør det ok det kan også være at hun bliver jaloux på dig også føler at hvis hun er ond imod dig får hun det bedere og kan godt forstå du ikke vil hende jeres venskab men du skal omgåes med dem der får dig til at være glad og dem du har det godt med selvom det kan være hårdt er det ikke alle venskaber der vare hele livet men snak med hende først det kan være det slet ikke var hendes mening

  • girlpower123, 14 år

Hej med dig!
Ved du hvad, jeg har også haft en veninde, som var på den måde. Jeg ved godt hvordan det føles og det er ikke særlig rart! Jeg vil råde dig til at holde en pause fra hende. Måske føler din veninde at i er vokset lidt fra hinanden, hvem ved? Det er kun hende der ved hvorfor hun er sådan.
held & lykke fra mig

  • Anonymous, 12 år

hej!
jeg har selv haft sådan en veninde…
jeg spurgte om hvorfor hun var sådan?
og hun sagde a det var på grund af at nogle gange skulle hun bare have en pause fra mig, altså nogle gange synes hun jeg blev for meget, så den eneste måde hun følte at hun kunne komme væk fra mig, ja det var at tale grimt til mig!!!
Jeg mente at der var en bedre måde at gøre det på, måsske at sige det til mig men hun ville ikke såre mig, men hun sårede mig jo ved at tale grimt til mig!!!

Så mit råd vil nok være at spørge om det er dig!??
vil ikke lyde sur men jaa;))

  • Anonym pige123, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat