Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har seriøst prøvet præcis det samme! Mit venskab endte med at ende…men jeg fandt ud af at min veninde slet ikke var som jeg troede og faktisk var en meget toxic person, der bare ville bruge mig.
Snak med din ven og løs det før du fortryde du ikke gjorde det!!

  • Idk, Nonbinær, 13 år

Drop hende find nogen andre venner Det er ALDRIG FOR SENDT
Der må da være nogen søde piger i din klasse som du kan blive bff med💖

  • I know you are a winner👑, Pige, 10 år

Hej her lidt af min situation og håber den kan hjælpe

Min bedste ven lige siden nulte klasse er begyndt at være meget sammen med min anden gode ven og er begyndt at holde mig lidt ud de taler kun om de ting de laver sammen og de er sammen fire gange om ugen uden at spørge mig men jeg gider ikke bruge så meget tid på dem mere de er bare svære og give slip på jeg har heller ikke andre gode venner i min klasse jeg har et par men ikke nogle jeg kan holde ud at være sammen med i længere end en time.

prøv og se om du kan finde andre venner igennem F.eks fritidsaktivteter eller om der er andre i din klasse der interessere sig for det samme som dig. Og bare find nogle måske at tale med bare et frikvarter og ellers så prøv selv at tage lidt entativ selv og prøv at spørge og du ikke os kan være med når hun er sammen med de andre

Jeg ved godt jeg ikke er så gammel men det her har hjulpet mig til at få nogle venner jeg ved holder lige så meget af mig som jeg holder af dem fordi vi går til gymnastik sammen og er sammen 3 gange om ugen

  • F, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat