Brev

Min ven kalder mig dum ) :

Hej<3

Min bedste ven kalder mig hele tiden dum

og det påvirker mig virkelig meget.

Lige meget hvad jeg gør

synes hun åbenbart at jeg er dum😭

Ved ik rigtigt hvordan jeg skal sige til hende

at hun skal stoppe fordi at jeg er bange for

at hun skal blive sur på mig.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Det er ikke noget at blive bange for. Hvis din veninde er forstående , hvilket man skal være i mange situationer er det helt okay at sige det til hende. Det er jo ikke hende der bliver påvirket

  • Anonym

Hej
Jeg har selv en veninde der hele tiden siger at hun hader mig, så jeg kan godt forstå hvad du mener. Det jeg har gjort, var bare at sige det til hende. ( hun gør det så stadivæk men det bliver sjældnere og sjældnere) Alstå, efterhånden som det ligesom bare bliver en ting, så gør det mig ikke rigtig noget længere. Vi joker med det en gang imellem. Jeg håber bare at du ikke bliver nød til at vende dig til det, og at du får sagt det til hende. 🙂
Vh. pige på tolv

  • Hej, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat