Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min ven er måske forelsket i mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har selv oplevet det. Og jeg flere gange når han var i nærheden, lavede meget tydelige hint om jeg ikke kan lide nogen

Fx. Hvis nogen råber personen er vild med mig. Så svare jeg så højt at personen også kan høre det. At jeg ikke vil have en kæreste lige nu.

På den måde kan personen regne ud du ikke vil have en kæreste og at han/hende må prøve på en anden.
Man skal nok lave mere end 1 hint til hende/ham
Hilsen mig

  • JegErMigselv, 15 år

hej jeg syntes at du skal tage en god snak med ham.

  • Malle5500, 14 år

Hej!
1: DET ER IKKE ET PROBLEM! Han kan lide dig på en anden måde en du kan lide ham? Hvad så, han er stadig din ven ikke? Hvis han er tiltrukket af fyre er det 100% okay, og du som hans ven burde bakke han op!!
2: Det kommer ingen andre ved, de skal bare holde deres kæft og komme vidre. Det her er imellem dig og din ven!
3: DET ER IKKE DIN SKYLD! Og hvad så hvis han kan lide dig, vær dog glad for at der er nogen der ser dig som at være attraktiv!
4: Han er din ven, forsvar ham, konfronter ham, forstå ham og tilgiv ham!

Og vigtigst!!!
5: Spørg ham om i ikke kan være sammen en dag, og snak så med ham hjemme, alene, uden nogen andre! Fortæl han hvad du føler, og fortæl ham at han er din ven og at hans følelser ikke vil komme til at ødelægge jeres venskab. Fortæl ham at du er meget spiret over at han er vild med dig, men at du altså er til piger og betragter ham som ikke mere end en fantastisk ven. Fortæl ham også at du støtter ham 100% og at du ikke vil dømme ham. Han har brug for en ægte ven lige nu, ikke en der antager hans crush som et problem!

Det skal nok gå alt sammen! Jeg vil ønske dig al held og lykke med det hele!

Mvh. #PigenMedEnMening

  • Pigenmedenmening, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat