Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min bedste veninde svigtede mig igen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Efter jeg har læst din brev, kan jeg tydeligt huske de situationer i den alder.
Jeg synes at du skal prøve at se de andre piger, og blive venner med dem. Det er aldrig en god ide kun at holde sig til en person.
Hvis hun er sådan en god veninde skal hun nok komme tilbage, tag en snak med hende og sig at du er ked af situationen. Du kan fx, sige at du ønsker at i skal være venner, men at i ikke behøver at ses hverdag og hele tiden.
Håber at du får god vind på din vej

  • Seje julia, 19 år

en måde der kan hjælpe med at blive mere populær i klassen og så få flere venner kan være at du finder din egen ting …….gør dig unik

  • swag signe, 12 år

Jeg forstår dig virkelig godt. Der findes ikke noget værre end at miste venner. Jeg synes du skal prøve at snakke med hende den anden, som har prøvet at være sammen med dig det sidste halvår, og så skal du åbne dig for hende. Du kunne evt. vise hende det du har skrevet herind. Sige undskyld for at du ikke har snakket rigtig med hende. Spørge om I kunne starte forfra. Det kan være super svært. Måske kunne du også vise A det du har skrevet herind? Jeg håber virkelig du for det bedre, og finder ud af det. <3

  • Louteas, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat