Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun jaloux?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Er også 10 år jeg forstår dig fuldt ud jeg har haft det på presis samme måde. Jeg skrev til en lærer inde på aula og han to så en snak med dem der ikke var søde mod mig det var to af mine veninder der ikke var søde mod mig. Du kan skrive en bedsked til dem eller et brev. Du kan snakke med dine forældre om det eller lærerne. Men det sker jo også at man vokser fra hinanden.

Knus Pige

  • Anonym, Pige, 10 år

Jeg synes ikke, du skal tænke på, om hun er jaloux. Bare gør, hvad du føler er rigtigt.

  • Anonym

Det er altså helt okay at du har en anden ven, og det kan du godt sige til din veninde.

Men husk at være venlig, for hun er måske ked af det og føler sig overset?

Du skriver at hun ikke altid er særlig sød mod dig, men i har været venner rigtig længe, så du vil ikke give slip.

Jeg står faktisk selv i en lignende situation. Min veninde er ret sød men kan være ret belastende, og forstår ikke når jeg vil være alene. Vi har også været sammen altid, så jeg forstår dig 100%

Som sagt synes jeg, at du skal sige det til din veninde fx.
“Jeg hørte at din mor skrev til min mor at du var bange for, jeg ikke kan lide dig længere…” Så kan du fortælle lidt om hvordan du rent faktisk har det, og prøve at se det fra hendes vinkel?

Hvis du beslutter dig for at snakke om det, så tag fat i hende i starten ad et frikvarter eller hjemme hos dig selv eller hende.

Jeg håber jeg kunne hjælpe♡

  • ,, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat