Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært i skolen

Hej jeg har det lidt svært i skolen

jeg har ikke så mange venner

så jeg går tit rundt alene

og føler alle er ligeglade

og når jeg er ked af det

så får jeg ikke rigtig hjælp

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Tal med en voksen eller dine forældre.
Du er sej, og modig at du vælger at skrive herind.
<3

  • Danskeren, Pige, 11 år

Hej pige på 12 år🫶
Det lyder træls. Jeg har prøvet noget lignende, da jeg startede i min nye klasse. Jeg ved godt det ikke er helt det samme.
Det kan godt være svært at få venner. Du kan starte stille og roligt med for eksempel at sige godmorgen til nogle af pigerne når du kommer om morgenen. Prøv stille og roligt at begynde at snakke med nogle af pigerne. Du kan spørge dem om hvad de skal lave i ferien, om de har haft en god weekend, hvad de laver i deres fritid osv. På den måde viser du, at du er interesseret i dem og gerne vil dem. Prøv at være åben, smilende og glad. Så får de måske også lyst til at snakke med dig? Du kan også invitere nogle med hjem til dig og få en is efter skole?😋 Hvis du har deres snap, kan du måske begynde at skrive med dem, eller sende streak. Det viser også at du gerne vil dem.
Ellers hvis du ikke har gjort det, så snak med dine forældre eller lærere om det. Der hjælper. Tro mig! Der hjælper stort set altid at snakke om tingene.
Held og lykke med det hele.
Det skal nok løse sig!
Jeg tror på dig🤗

De bedste hilsner pige 13 år🩷

  • Anonym, Pige, 13 år

tag en snak med dine forældre eller lære som kan gøre en indsats for triveslen i din klasse ellers kan man altid skifte skole eller klasse men hvis det er udelukket så bare husk på at det har nok mere at gøre med dem end med dig

  • hvem ved, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat