Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Træt af mine veninder

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey søde.
start med at spørge dem om de ikke også ville tale med dig hvis det ikk hjælper prøv at være mere sammen med de andre. de to der klistre sig op ad hinanden gør det nok fordi de føler sig meget trygge med hinanden jeg har det på sammen måde vi er også 5 to af dem har kendt hinanden hele livet og de griner af alt den anden siger og så når jeg er sammen med dem siger de kun hinandens navne og taler hele tiden om de ture de HAR været på så er jeg mere sammen med de andre to

håber jeg hjalp

  • ANONYM, Pige, 11 år

Jeg tror bare, du må finde dig nogle andre venner et andet sted, ikke at du ikke stadig kan være venner med dem her på samme tid.

  • Anonym

Hej søde
Det er slet ikke fedt at der er nogle der holder dig udenfor. Det er en ide at du måske kan blive en tættere veninde med hende der føler det samme men det er også en mulighed at finde nogle nye venner. Jeg er kun 10 men jeg har det på samme måde

Knus Pige

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat