Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kysse med veninder?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har boet i et andet land og der havde jeg to bedste veninder. Den ene af dem har jeg både snervet og kysset med, det var helt naturligt for os No big deal. Men nu på min nye skole i Danmark kan jeg da godt mærke at den stemning er der bare ikke, så jeg tænker at det kommer and på personen;). Men bare kys løs! Det er også nogle gange lettere med sit eget køn.

  • Gubjl, Pige, 13 år

Jeg tænker at det er helt okay. Vi har alle nogle ting, som man gør i sin pigegruppe.
Det er der intet galt med!
Jeg synes at det er helt perfekt, da alle pigerne har det godt med det!!! Husk bare at det skal forblive den ‘naturlige ting’! Ellers kan det ende akavet mellem jer…
Vær som i er!
Ingen er ens.✨✨✨
Knus

  • Anonym, Pige, 12 år

I min venindegruppe krammer vi kun. Men jeg har en meget tæt veninde som jeg kysser med. Vi føler det er helt naturligt og det er bare så hyggeligt hvis man er sammen og har det hyggeligt at man lige stikker hinanden et tungekys. Jeg synes bare det er rart.

  • Sophia, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat