Brev

Kpop

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har tænkt mig st være brutalt ærlig med dig. Det er på ingen måde fordi at jeg har noget imod det, men generelt tror jeg at du ville blive drillet med det flad drengene. Det er der ikke meget du kan gøre ved

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej pige
Jeg kan godt forstå det du skriver.
Jeg har også noget merch på en gang imellem, og det kan jeg også godt blive drillet lidt med.
Jeg har lært at det er mega lige meget hvad de siger og være stolt af min stil.
Hvis de driller dig, så prøv at vær lige glad…..oggggggg jeg ved godt at det er mega svært men prøv.💗
Jeg synes helt klart at du skal være den du er.
Jeg håber at du kan bruge det til noget.
Held og lykke
Vh

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg synes du burde være ligeglad med hvad andre tænker, jeg går tit i merch fra folk jeg kan lide, og hvis folk siger noget er jeg bare ligeglad, jeg lytter selv mest til rock osv, men k pop er da ikke dårligt, nogen gange kan man da godt vibe til det, det er op til dig selv! (:

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat