Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke lide min ven mer.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du skal ignorere det han siger
og hvis det er for meget kan du sige
det til din lærer

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Det ik’ fedt at høre at din ven, har ændret sig drastisk. Slet ikke når man har været venner, snart 4 år.
Nu ved jeg ikke hvor længe det har stået på, men prøv at ignorer det han siger om dine venner i 1-2 uger.
Men hvis det ikke ændre sig, eller det har stået på i noget tid. Synes jeg du skal prøve at tage fat i en af hans venner, som har kendt ham i noget tid (nok en som har et venskab med ham i +1 år) Spørg dem hvordan de har oplevet hans drastisk ændring, hvis de har. Derefter fortæl dem hvordan du har oplevet det, hvis i begge kommer til den ca samme konklusion.
Synes jeg i skal tage fat i ham, og få snakker med ham. Om hvordan i ikke kan lide hans ændring!! Du kan også selv gøre det.
Måske også tag fat i en voksen, hvis du føler for du har brug for en.

Siger held og lykke, håber du finder ud af det ( :
Kh C

  • Fra C, Pige, 16 år

Wow Wow Wow har oplevet det samme, og det er det værste.
Det tog mig 1 år og sige fra, grundet hun begyndte at være sammen med min bror og lave ting med ham du ved. Da de blev uvenner gik hun tilbage til mig og begyndte at bagtale min bror helt sygt, da valgte jeg bare at gå min vej og siden har vi ikke været venner.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat