Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke have en samtale

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey,
ved ikke lige om det hjælper så meget men jeg kan fortælle at jeg har det ret meget på samme måde. Noget af det jeg gør er at “snakke” med folk det nærmest holder samtalen kørende selv uden at jeg selv siger ret meget. Ellers plejer jeg at gå sammen med nogen andre og så bare lytte til deres samtale.
Hilsen 🙂

  • hende der..., Pige, 14 år

Kære 13 årig pige
Det er et meget vanskelig problem du kommer med og ind til videre har du ikke fået nogle svar og ærlig kan jeg heller ikke selv om jeg plejer at kunne hjælpe så jeg tænker at den bedste.måde du kan få et svar her inde fra er at sende det sammen brev time et voksent team her inde de vil noget gerne hjælpe
Jeg håber at det hjalp dig lidt på vej
Alt held og lykke til dig
Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 16 år

Jeg har nogle råd og håber på det ville kunne hjælpe dig.

* Snak med dine forældre om det. – Så kan du træne med dem om, at have en samtale. Det fungere på denne måde; Din mor eller far og dig, skal sidde overfor hinanden og derefter skal du fortælle alt det du har på hjertet mens du kigger hende i øjnene. Hvis i træner det 1-2 gange om ugen, ville du se forskel.

* Sæt en bamse foran dig og kig den i øjnene og snak til den. – Det nogle gange lidt nemmere når det ikke er mennesker.

  • Ano, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat