Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

KÆMPE ALDERSFORSKEL!!! 😨

Kære BørneTelefonen

Jeg skriver et brev, fordi jeg har et meget vigtigt spørgsmål.

Her for nyligt mødre jeg en rigtig rar dreng online.

Vi lærer et sprog sammen, men der er et problem…

Jeg har ikke fortalt ham min alder, men han er 20!!!!!

Han er virkelig sød, og jeg ved godt, at jeg skal unfriende ham,

men jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre det.

Please, hjælp! 😥

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

ømm, hej pige på 11, jeg synes bare at du skal sige din alder og så er det op til ham. mm at han begynder at bliver seksuel eller klam efter at du har skrevet din alder. Jeg syntes at du skal sige din alder eller tage det op med dine forældre

  • Laura, Pige, 14 år

Jeg kan godt forstå at det er svært, når det er en man synes er venlig, og har det sjvot med. Det er godt at du selv overvejer, om det her er noget der burdte ske. Jeg tænker, at du ihverfald burdte oplyse ham om din alder, da han med den alder han har, nemt kan ryge ud i sager der ikke er smarte, når det kommer til børn. Du skal også mærke på dig selv, hvordan du har det med ham, for hvis det kun er venskabeligt, så kan det godt gå, dog kun hvis han har det på samme måde. Hvis det der imod er romantisk, så har du en alder, hvor det ikke er lovligt at være sammen med en 20 årig. Jeg håber du finder ud af det:)

  • Hvalen#, Pige, 16 år

Tusind tak for alle svarene 🥰🥰🥰🥰

-Pigen, der skrev brevet

  • Pigen, der skrev brevet, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat