Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg savner min gamle ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Ja, jeg genkender det!
Min gode ven og jeg er også sådan gledet mere og mere fra hinanden.
Jeg synes du skal være mere modig end mig og sige det til din ven.

Hilsen: Den ikke så modige pige

  • Anonym, Pige, 12 år

hey,
nu er jeg lidt ældre end dig og forstår nok tingene,
men folk vokser og bliver ældre, man glider fra hindanden og det er faktisk helt okay. du burde fortælle han det men alligevel skal du se frem ad og være glade på hans vegne. hvid du er en der har mange venner, så snak med nogen om det eller være mere sammen med dem for at prøve at distrahere for de tanker du har omkring det. hvis i går i klasse sammen eller har nogen af de samme venner eller ses lidt hist og her, så vær’ glad for at han stadig er en del af dit liv 🙂 håber det hjalp lidt.
hilsen MIGGGGGGGGGGG <3

  • Hjælper bare hvor jeg kan:), Pige, 15 år

Det er da også aveligt. Måske skal du prøve at tale med ham om det? Du kan også tale med dine andre pige venner om det. hvis det ikke er for meget, Jeg har lidt efering med det selv. Jeg håber du finder ud af det, Du kan også tale med dine forældre eller lærer om det. Hvis du vil det 🙂 held og lykke!

Vh

  • Anonym, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Måske har du en ven, som går igennem en svær periode?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat